Entrada destacada

A mode de resum : 29 oct 2017 + actualització 14 des. 2017

A mode de resum: Europa demana dues coses: Rule of law (imperi de la llei o actuar dins de la legalitat); "la força dels argument...

divendres, de novembre 09, 2007

Som-hi

Ara que és tant fàcil comunicar-se ho és també ficar la pota fins al colze més sovint pels que hi tenim propensió!

Hauré de vigilar, però vaia, un és com és. Si un cas ara que faig un blog d’alguna forma estaré més en contacte, cosa que fins ara, que no feia gaire vida social ( no sortir a sopar fora, no sortir casi mai de nit i tal ) era complicada. Però bueno, puc seguir emprenyant per aquí, encara que sigui en diferit!
A veure si vaig posant coses per aquí. Tampoc gaire, que sóc una mica gandul i també crec que una mica reservat (bueno, depèn del dia).
Ja vorem, però de moment començo amb ganes, que és lo important! Ara a veure si aprenc com va tot això.


Ahora que es tan fácil comunicarse lo es también metar la pata hasta el codo, más a menudo para los que tenemos propensión!
tendré que vigilar, pero vaya, uno es como es. si a caso ahora que hago un blog de alguna forma estaré más en contacto, cosa que hasta ahora, que no hacía mucha vida social (no salir a cenar fuera, no salir casi nunca de noche y todo eso) era complicada. Pero bueno, puedo seguir molestando por aquí, aunque sea en diferido!
a ver si voy poniendo cosas. tampoco muchas, que soy un poco vago y también creo que un poco reservado (bueno, según el dia). ya veremos, pero de momento empiezo con ganas, que es lo importante! ahora a ver si aprendo como va todo esto.

now that is so easy to communicate it is also easy to put the foot in the wrong place until the arm, more often for the ones who are propense to that! i should be cautious, but i am as i am. Anyway, now that im making a blog ill be more in contact, a matter that until now, not making very much social life (not going to lunch out from home, not going to fooling by nights) was a litle hard.
but is ok, i can continue noising from here, instead of being belated!
lets see if i continue posting things. not very much, because i tend to procrastinate and also a litle reserved (depending from the day). by now i begin, thats the important. now is time to try to learn how it works this
thing.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones JOrdi, aquest es el primer comentari, que faig a la pàgina del meu colega, tambe volia dir que es la primera vegada que veig en una foto un lloro, que vol aprendre informàtica, això m´ha fet molta gracia! jejejej.
Bueno veig que això dels Blocs s´esta posant de moda, al final n´haure de fer un jo tambe ;) .
Crec que es una bona idea lo de fer Blocs, es com si fos una pàgina web no?
Fins la pròxima, adeuuuuu!!!

Taberenc ha dit...

Pues no tinc clar encara ben bé lo q és un blog. fins fa poc és un tema que m'havia interessat més aviat poc, la veritat. Però és allò que en veus.. hi comentes.. i mira, dius.. "i per què no", oi?
Jo havia pensat posar-hi fotos de coses que fes, però de fet em sembla que per a això hi ha els "foto-blogs", així que encara vaig més perdut.
però bueno! :D

Anònim ha dit...

Bueno... Després de la teva visita al nostre blog crec que calia una visita al teu... Ara només et cal tenir una mica de constancia per no deixar-ho estar a la primera de canvi.

Me n'alegro molt de saber de tu...